Elk paardenprobleem kent een oplossing

Horse In A Box @ Triple P

Over

Horse In A Box is heeft zich tot doel gesteld om alle problemen, die ontstaan bij jou als paardenliefhebber in de relatie met je paard of pony, op te lossen. Niets vervelender dan die geweldige droom van jij samen met je paard " RIDING INTO THE SUNSET", op te zien gaan in rook. 

 

Problemen zoals met trailerladen, rijden of in de dagelijkse omgang met je paard, zorgen er vaak zelfs voor dat die relatie met je paard eindigt. Je krijgt minder plezier in je paard, soms zelfs zo veel minder dat je afscheid neemt van je paard. 

 

In verreweg de meeste gevallen is er een oplossing voor het probleem. Vaak ligt de oplossing in een stuk communicatie en begrip. Ik heb gelukkig al veel problemen kunnen oplossen. Als gevolg hiervan bestaat een groot deel van de cliƫntele uit vaste klanten en door veel mond-op-mond reclame wordt die klantenkring steeds groter.

Op de FB pagina van HIAB worden ook regelmatig leuke posts geplaatst. 

 

I Make This World A Better Place, One Horse At A Time. 

 

Ook jou zou ik graag willen helpen je probleem of problemen op te lossen en ik doe daar alles voor wat binnen mijn bereik ligt. Geen probleem te groot of te klein, te gek of te gewoon, neem contact met me op en ik ga m'n uiterste best voor je doen. 

 

Gegevens: 

 

Horse In A Box

Peter D. Boersma

Kerkwijk 5

9943 PE NIEUW SCHEEMDA

Mob. 06 22202232

KvK nr. 66982235

Waarom kiezen voor Horse In A Box?

Been there, done that!!

Ik ken heel veel problemen met paarden omdat ik ze zelf heb meegemaakt en/of omdat ik ze gezien heb bij anderen.

En er zijn GEEN problemen waar ik van opkijk. Jouw probleem is wezenlijk. Niet te groot of te klein, te raar of gewoon.

Ik kan me dus als geen ander verplaatsen in JOU, en niet te vergeten in jouw paard!!

De naam

" Horse In A Box"

Horse In A Box is puur afgeleid van mijn eerste echte specialisme; Trailerladen!

In dit geval is de box dus geen stal maar een trailer!

Ik heb al veel leuke variaties en verschillende soorten uitleg gekregen over de naam. Zoals: " In The Box, Out Of The Box", Paard in een doosje (omdat je je paard het liefst altijd bij je hebt).


Omdat we toch in een tijd leven waarin paardenwelzijn hoog in het vaandel staat wil ik even voorop stellen dat mijn paarden niet op stal staan. Ze staan op een PP met schuilstal.