Elk paardenprobleem kent een oplossing

Horse In A Box @ Triple P

Barefoot Hoefverzorger

Heb jij interesse in paarden en met name in paardenvoeten

Bekap je zelf misschien de hoeven van je paard al?

Wil je meer weten van hoeven van een paard?

Wil je misschien wel professioneel barefoot bekapper worden?

Dan is deze opleiding op je lijf geschreven.

Ruime ervaring in het bekappen van paarden van groot tot klein en al dan niet met probleemhoeven. Moeilijk of niet te bekappen, wel of geen voetje kunnen geven. Alle soorten paarden zijn de revue wel gepasseerd.

Daarom kunnen er met die ruime ervaring ook goed onderbouwde en bewezen concepten worden onderwezen. Of het nu gaat om hoefproblemen of hoefgerelateerde gedragsproblemen; Een oplossing is nooit ver weg.

De opleiding is zeer persoonlijk en daarnaast flexibel te volgen.

De duur van de totale opleiding beslaat 25 "collegedagen" waarin theorie behandeld wordt, op oefenhoeven (slachthoeven) wordt geoefend, echte paarden worden behandeld en er visites worden gereden naar klanten.

Deze 25 dagen zijn flexibel te volgen. Je kunt kiezen voor 5 keer een werkweek (5 dagen) met of zonder tussenliggende vrije periodes. Maar je kunt ook 25 aparte dagen plannen en er dan een half jaar over doen.

Dus ook naast je huidige werk is er de mogelijkheid de opleiding te volgen.

Alle voorkomende zaken worden besproken en krijgen indien nodig een evaluatie.

Persoonlijke aandachtspunten kunnen apart behandeld en bekeken worden.

Je gaat na een gedegen leer- en praktijkperiode zelf een case vastleggen van een paard/pony met "probleemhoeven". Hier ga je een bepaalde periode de vooruitgang van de hoeven documenteren en fotograferen.

Al met al een One On One opleiding (soms met enkele andere studenten) met oog voor persoonlijke vraagstukken en niveau's.

Gereedschap is wenselijk maar kan ook met korting via Horse In A Box worden aangeschaft.

De kosten voor de gehele opleiding bedragen € 2.799,-. (incl. B.T.W. excl. gereedschap)

Het geheel wordt afgesloten met een bekapexamen. Indien de opleiding succesvol is gevolgd dan ontvang je een certificaat waarin jouw vaardigheden en mogelijk jouw sterke punten m.b.t. bekappen worden meegenomen. Een zeer persoonlijk certificaat dus.

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt dat je contact hebt opgenomen met Vistaprint. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.